ISPLIVALI ŠOK DETALJI- OTKRIVEN LJUBAVNI TROUGAO- Lepu Lukić muž Vlada VARAO sa stjuardesom preko koje je švercovao RAZNU ROBU- EVO ŠTA SE DESILO KADA IH JE LEPA UHVATILA U AKCIJI (FOTO)

0

Pjevačica Lepa Lukić se od svoga muža Vlade Perovića bila razvela jer ju je ovaj prevario. . Kako je otkrila njena prijateljica iz Frankfurta, radi se o jednoj stjuardesi, a Lepa je kako ova prijateljica kaže, za nevjerstvo muža saznala upravo u Njemačkoj: ” Lepa je bila ludo zaljubljena u Vladu. Doduše i on u nju. Međutim, Perović je bio takav šmeker da su žene ludjele za njim.

Perović je imao jake veze u državnim institucijama, pa je iz Srbije prenosio neke stvari za Njemačku, a zbog interesa je ušao u vezu sa jednom stjuardesom koja mu je pomagala oko šverca: ” Radnicu iz aviona nije zaveo zato što mu se ona dopala, nego zato što mu je trebala za ozbiljnije stvari. Mislio je da će to biti samo neka poslovna kombinacija, ali se ta stjuardesa zaljubila u njega. Odlijepila je. Bila je na sve spremna, pa i avion da sruši, ako treba, zbog njega. Kada sam to saznala i uvjerila se da je tačno, rekla sam Lepoj, predložila sam joj šta da uradi, dopala joj se ideja. Vratila se za Beograd i onda je uslijedio šok”

To je nekada potvrdia i sam Lepa u nekim svojim intervjuima:” Rekla sam da idem na deset dana u inostranstvo da pjevam. Odvezao me je do aerodroma. Cmok, cmok. Ja, kao bajagi, odem, ali sam se vratila iste večeri. Zatekla sam ih kada su se raspremili u spavaćoj sobi. Nju sam izbacila napolje onako gologuzu! Molila me da joj dam odjeću, a ja joj nisam dala. Posle sam joj bacila garderobu niz stepenice i otjerala je napolje.”