Isplivala slika, Brena u bikiniju bez trunke šminke i fotošopa: Je li ovo moguće, fanovi zinuli u čudu- Zar stvarno ovako dobro izgleda i sa svojih 60 godina (Foto)

0

Poznato je da mlađi sin Lepe Brene je veoma aktivan na društvenim mrežama, te da svakodnevno objavljuje fotografije koje su vezane za njega samoga, ali i dosta često objavljuje fotografije i snimke koje su vezane za njegovu porodicu, a posebno koje su vezane za njegovu majku Lepu Brenu. Pa je tako, ne baš davno objavio i ovu fotografiju svoje majke, u pomalo neobičnom izdanju, a fotografija je oduševila sve Brenine fanove

Viktor je na društvenim mrežama podijelio jedan njihov porodični trenutak sa plaže, pa je i pokazao kako izgleda njegova majka u kupaćem kostimu, a koja je već dobro zagazila u šestu deceniju života. Ipak, bez obzira na godine, Brena je pokazala da njeno tijelo i dalje izgleda fantastično, te da joj njenih skoro 60 godina itekako dobro stoje.

Ako je suditi po ovoj fotografiji, Lepoj Breni mogu da pozavide i njene mnoge, znatno mlađe koleginice, a kako ona sama ističe za sve je to zaslužna njena disciplina, jer ona već decenijama redovno trenira i tačno pazi šta jede i šta pije i samo u rijetkim situacijama se zna opustiti uz neka jela i pića koja baš i nisu najzdravija, ali sve to već potroši idućega dana u jakome treningu.

Dokaz da je Brena i danas u izvrsnoj formi je osim ove fotografije i podatak da Brena i danas nema problema, ni nakon 40 godina karijere da ide na turneje da ima velike koncerte jedan za drugim i da puni sale, te da bez prestanka igra i pjeva po dva tri sata svake noći.