Isplivala slika Bekute, Brene i Seke: Srele se rasčupane i bez šminke -Ne biste ih nikad prepoznali u OVAKOM IZDANJU…(foto)

0

Danas pišemo o seki, Ani Bekuti i Breni, a možemo slobodno da kažemo da imamo spoj jako poznatih i jako cenjenih pevačica od strane publike sa dugogodišnjim karijerama koje nikada kako stvari stoje neće prestat. Oone osobe koje jako puno putujju, jako puno rade i sada zadnju godinu i po nisu imale priliku da se bave time, jer je bila situacija kakva je bila, ali to sada nije tema. Jedan portal je izbacio sliku koja je nastala pre svega toga, a kao što u naslvou vidite na njoj se nalaze njih tri koje su zajedno slučajno sletele i koje su se slikale.

kako je ta slika njih raščupanih izašla u javnost? Trenutno to niko ne zna, možda ih je još neko slikao a da one ne znaju, ali sliku možete d avidite u nastavku teksta, pa će vam iti opravdana rečenica da ih sa ovolikom naočalama oje nose u prostoriji, što je nekulturno da sakriju svoja nenašminkana i nenaspvana lica niko ne bi prepoznao.