ISPLIVALA PRAVA ISTINA O JOVANI JOKSIMOVIĆ, TVRDE DA JE MALTRETIRALA KOLEGE: Jako je arogantna, svađa se, kasni… – Kreacije Portal
Magazin Najnovije Zanimljivosti

ISPLIVALA PRAVA ISTINA O JOVANI JOKSIMOVIĆ, TVRDE DA JE MALTRETIRALA KOLEGE: Jako je arogantna, svađa se, kasni…

Navodno već neko vrijeme postoje napetosti između voditelja i produkcije, a to se odrazilo i na program. Tako je izvor rekao da se prije ljetne stanke često događalo da Jovana nije ustala na vrijeme i da je zakasnila u emisiju. To je Srđana počelo mučiti, pa je pronađen kompromis u činjenici da jedan dan on vodi jutarnji program, a drugi ona. Prije nekoliko mjeseci Jovana se nije pojavila u studiju na vrijeme, a kako se nije javljala na pozive produkcije, jutarnji program započeo je bez najave voditelja i mijenjanjem izvještaja dok se nije pojavila. Jovana i Srđan također su imali nesuglasica s produkcijom.

Navodno im je produkcija zamjerala što nisu prihvaćali prijedloge, često su u emisije dolazili nespremni, a događalo se i da se ponašaju bahato i nadobudni prema kolegama, kao i prema gostima emisije. Čukanović je, s druge strane, postigao više od očekivanih rejtinga, čak je u nekoliko navrata nadmašio rejting Jovane i Srđana. Ostatak teksta možete pročitati ovdje.

Oglasi – Advertisement