Isplivala davna tajna Vesne Zmijanac- ČUVALA JU JE I KRILA KAO ZMIJA NOGE- Bila je luda od ljubavi za svojim kolegom, ZA KOJIM JE PLAKALA CIJELA SRBIJA- Evo o kome se radi (FOTO)

0

Jedna od najpoznatijih estradnih zvijezda na ovim prostorima, posebno u vrijeme Jugoslavije je svakako bila pjevačica Vesna Zmijanac, i mada sve manje nastupa, ona i dalje važi za jednu od boljih pjevačica sa ovih prostora

Kako su novinari saznali, pjevačica nikako ne može da se oporavi nakon smrti njenog dragog kolege Marinka Rokvića, sa kojim je nekako u isto vrijeme i počela da gradi svoju karijeru,te su bili veliki prijatelji. Ipak, sada su se pojavile neke informacije koje su iznenađujuće za mnoge, a neki izvori bliski pjevačici su otkrili kako je Marinko u stvari bio Vesnina velika ljubav, a jedan izvor je otkrio i ove stvari: “Vesna je tada bila zaljubljena u Marinka, nekako je uz njega počela da gradi karijeru, pa su često zajedno putovali i radili turneje i onda i ne čudi što se vezala za njega.”

Osim toga izvor je otkrio i ove stvari: “Sa druge strane, priča se i da je Marinko bio lud za njom, ali da nije imao hrabrosti da joj to kaže. U to vrijeme Vesna je važila za veliku ljepoticu, nema ko je nije želio, tako da Marinko nije imao hrabrosti da joj prizna osjećanja, vjerojatno vjerujući da ga ona gleda samo kao prijatelja. Bila je to zapravo jaka platonska ljubav, koja se kroz godinu ili dvije pretvorila u prijateljstvo koje je posle trajalo decenijama. Zato je Vesna i dalje utučena zbog njegove smrti, nikako ne može da se smiri”