Godine 1991. proslavljena pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović obilježila je svoju maturu, koja je već stekla zvjezdanu slavu u Jugoslaviji. U dobi od 18 godina, Ceca, nekada poznata kao Veličković, mogla je ponosno pokazati mnoštvo pjesama koje su se popele na top liste i impresivnu profesionalnu putanju.

U čast svoje diplome, pjevačica se odlučila za zadivljujuću ružičastu haljinu koja je isticala njezine obline i pokazala njezinu ljepotu. Nadopunjujući cjelinu, kosu je stilizirala u elegantnu punđu i našminkala se savršeno u skladu s slavljeničkom prigodom.

Da vam osvježim pamćenje: Cecina majka Mira bavila se prosvjetom, dok je njen otac isprva radio kao bravar prije nego što je prešao u političku ulogu i na kraju postao predsjednik općine. Osim toga, Ceca ima mlađu sestru Lidiju, koja je od nje mlađa samo jedanaest mjeseci.

S nepunih devet godina osvojila je publiku svojim prvim nastupom u školskoj predstavi. Često se našla bez sredstava za kupnju autobusne karte, što je rezultiralo potrebom da se pješice vraća s nastupa koji su se održavali u obližnjim selima.

U samo jednom vikendu otkrila je da je uspjela zaraditi 700 maraka, što je čista suprotnost majčinoj mjesečnoj plaći od samo 25 maraka. Unatoč odličnom uspjehu u osnovnoj školi, umjesto nastavka školovanja, unatoč molbama majke, odlučila se baviti pjevačicom.

Nakon nekoliko godina uspješno je završila srednju veterinarsku školu s odličnim uspjehom. Nakon njezine diplome, brojni su se pojedinci divili njezinom izgledu i priznali kako ne bi imali hrabrosti obući tako izuzetnu haljinu.

Bonus: Za vrijeme studiranja ušla sam u vezu s dečkom koji je ostao u svom rodnom gradu dok sam se ja odselila. Kad sam završila fakultet, predložila sam mu ideju da se preseli k meni jer veći gradovi nude više prilika za posao. Na moje oduševljenje, pristao je, a mene je ispunila neizmjerna radost.

Međutim, ubrzo sam otkrio da mu nedostaje kompetencija i da je potpuno beskoristan. Nije imao interesa sudjelovati u kućanskim poslovima, umjesto toga je od mene očekivao da radim, zarađujem i brinem se za njega. Nadala sam se partneru, a ne uzdržavanom djetetu!

  • Iako sam spremna na kompromise, nemoguće mi je potpuno promijeniti nečije ponašanje. Nezadovoljstvo je izrazila i njegova majka, tvrdeći da ga odvajam od nje. Pa, majko, vraćam ti tvoga dragocjenog sina i nadam se da ćeš vas dvoje uživati ​​u dugom i sretnom zajedničkom životu!
Preporučujemo