Iskopao tunel iz svoje kuće do kafane i svaku noć pio dok mu je žena spavala u bračnom krevetu: Sudiji otkrio zašto je to radio i priznao da mu je zbog ovih stvari pao kamen sa srca (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Iskopao tunel iz svoje kuće do kafane i svaku noć pio dok mu je žena spavala u bračnom krevetu: Sudiji otkrio zašto je to radio i priznao da mu je zbog ovih stvari pao kamen sa srca (FOTO)

Internet i društvene mreže su prepune zanimljivih priča iz svih dijelova svijeta, međutim ova koju u ovome tekstu dijelimo sa vama je na neki način posebno zanimljiva. Radi se o tome da je muškarac imenom Patsy K, dobio poziv na sud jer je njegovom komšiji pukla kanalizaciona cijev zbog nekih stvari koje je upravo Patsy napravio. Na sudu je ispričao  svoju stranu priče, te je otkrio i razlog zašto je kopao ispod zemlje zadnjih 15 godina, a kao razlog je naveo da njegova supruga ima velikog problema sa hrkanjem, pa je sudiji ispričao ove stvari:

” Nakon što sam 1994. godine pogledao film “Iskupljenje u Shawshanku”, odlučio sam da uradim nešto povodom toga, pa sam počeo da kopam rupu ispod kreveta koja je trebala da vodi do puba. Iskoristio sam sve moguće poznate alate, od kašika pa sve do bušilica za tunel koje sam nekako prokrijumčario u kuću kada je supruga bila u kupovini. Tek sam 2009. godine uspio da izađem na drugi kraj, i to u ženski WC” – dodao je i da je u zadnjih nekoliko godina bio redovan u pubu od 23 časa pa sve do jedan sat iza ponoći, a njegova supruga nije ni sumnjala u to što on radi, jer ima veoma čvrst san i veoma jako hrče dok spava.

Rekao je i sudiji da mu je donekle i drago da je uhvaćen jer više nije znao šta da laže ženi kada mu se ujutro počne žaliti da joj smrdi na alkohol i više nije mogao da se izvlači na to da je to njegov prirodni miris. Žao mu je, kako je rekao, da je napravio problem sa kanalizacionim cijevima, koje je slučajno zakačio dok je kopao tunel, ali je rekao da je spreman da snosi sve troškove popravke, mada ne zna kako će sada ženi na oči nakon svega što je isplivalo

 

Oglasi – Advertisement
Popularno