Iščupaću joj svu kosu i ne gine mi zatvor ako je se dohvatim: Saška Karan uputila opasne prijetnje Zorici Brunclik, a onda izvrijeđala Kemiša (FOTO)

0
1689

Poznato je da na našoj estradi koliko da vladaju velika prijateljstva među pojedinim pjevačima i pjevačicama, još je više upečatljivo da postoje neka velika neprijateljstva o kojima se već godinama piše i govori, a svakim novim danom, jer tako estrada funkcionira, se pojavljuju nova neprijateljstva koja pune naslovnice novina i tabloida

Pa je tako jedno od najpoznatijih neprijateljstava ono između Cece Ražnatović i Jelene Karleuše koje svoj konačni epilog još uvijek traži na sudu, ali pitanje je kada će se i da li će ikada se sve to i završiti, a sumnjamo da bilo ko više i zna kada je sve to započelo, kao i zbog čega je započelo. Pa je zatim poznata i velika svađa između Miroslava Ilića s jedne strane i Lepe Brene i Saše Popovića. Oni su dugo vremena zajedno surađivali, imali i zajedničke turneje, a onda je iz nekoga razloga nešto puklo između njih i već dugo godina ne pričaju

Tako je i ovih dana, nekadašnja pjevačica i stalna učesnica rijalitija Saška Karan veoma žestoko oplela po svojoj ljutoj rivalki Zorici Brunclik, sa kojom već odavno nije u dobrim odnosima, pa je medijima rekla:

“Ona je meni i mnogim pjevačima nanijela toliko zla jer nam je stavljala zabrane da pjevamo i snimamo. Kada bih dohvatila Zoricu, najmanje što bi joj se desilo, ostala bi bez kose. Ma meni očigledno ne gine zatvor.Ni Kemiša nisam srela jer njih dvoje uvijek idu u paketu. Kemiš je bez mozga, gleda i sluša samo šta mu Zorica kaže i za njega je to amin. On razmišlja njenom glavom”, zaključila je Saška.