Irinu Vukotić svi smo voleli da gledamo..Sa njene televizije saopštili TUŽNE VESTI…(FOTO)

0

Još uvijek se nosimo s vrlo tužnim vijestima iz Srbije što se tiče javnog života. Poznati srpski istoričar Vidoje Ristović iznenada je preminuo u 44. godini, prema posljednjim vijestima, preminuo je od srčanog udara i situacija se nije smirila. Oko njegove smrti bilo je mnogo misterija, a svi su se pitali kako je umro od srčanog udara dok je sjedio na stolu za masažu, čovjek je bio opušten.

Opet loše vijesti iz Beograda, a radi se o popularnoj TV voditeljici Ireni Vukotić koju smo navikli gledati u jutarnjem programu Prve TV. Upravo je pukla na svom Instagram profilu i sa svojim prijateljima i obožavateljima podijelila vrlo tužnu vijest kako je izgubila vrlo dragu i važnu osobu u svom životu. Njena majka je preminula, apsolutno najbolniji gubitak koji čovjek može doživjeti.

“Najvoljenija moja, najskromnija, najispravnija i najbolja majčice. Otišla si preko noći da slučajno nikog ne opteretiš, jer si celi život se trudila da ljude i mene ne opterećuješ, nadadm se da si na nekom puno boljem mestu. Sinoć si mi napisala da ćemo se danas čuti i da me ljubiš, ali eto… Sve na svetu bih uradila da me samo još jednom poljubiš dušo slatka moja, jednostavno taj poslednji puta nikada ne možemo da isplaniramo. O, koliko te volim i koliko boli, Gocko moja. Moj anđeo si bila i bićeš za veki vekova, znaj da je tako. Sve što sam u životu postala, uradila, naučila je zahvaljujući tebi. Kad sam ti to nedavno rekla pocrvenela si kao malo dete najčistije duše. Volim te, majčice moja najvoljenija. Počivaj u miru, nek te anđeli čuvaju”, napisala je Irina na Instagramu uz fotografiju sa majkom.