Imate li vlagu u sobi? Svi znamo da je ona OPASNA PO ZDRAVLJE: Majstori otkrili šta trebate da uradite i vlaga će nestati – HIT! (FOTO)

0

Verujemo da ste svi svesni koji živimo na Balkanu da živimo na vlažnijim područjima i da se također kod nas živi u stanovima i zgradama koje su građene davno i koje nemaju adekvatnu izolaciju. Kada vidimo kuće se sada grade brzo tako da sumnjamo da su kvalitetne, a onda doše do niskih temperatura i vidimo u našim domovima mnogo vlage koje ne da samo izgleda ružno, nego je jako nezdrava za boravk bilo koje odrasle osobe, a najviše za decu.

Jedan majstor je rekao da su prozori uglavnom uzroci vlage u stanovima, ili slaba toplotna izolacija. ukoliko niste u mogućnosti da sebi stavite novije prozore ili uradite toplotnu izolaciju uzmite 100 postotni alkohol i pošpricajte ga po delovima gde vam se nalazi buđ. Nakon toga varkinu razmutite i ponovite postpuka šprianjem, vlaga i buđ trebaju da nestanu. Posle kupite kreč koji je napravljen upravo za krečenje kada ima vlage u prostoriji.