Imao je TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Ovo je sin Dragana Stojkovića Bosanca, ne pojavljuje se u javnosti… Sada znamo i ZAŠTO!

0

Jedan od retkih harmonikaša iz starijih generacija pored Kemiša koji je opstao do dana današnjeg na Balkanskom muzičkoj sceni  je Dragan Stojković Bosanac. On s vremena na vreme ode na turneju po Australiji ili Americi, zaradi lepo pa se vrati da obavlja posao stalnog člana žirija takmičenja Zvezde Granda.

On je jedan od retkih muškaraca koji je ostao veran svojoj porodici, a njegova porodica je osim kćerke Džidže velika misterija. Džidža se bavi muzikom, a prošle godine je imala veliku aferu i svađu sa Cecom, gdje je ona prebacila Bosancu, zašto kćerki nije napravio neki veliki hit ako je već tako dobar kompozitor, na šta joj je Bosanac odbrusio i rekao da je ona posvećena fakultetu i da ne bi voleo da mu kćerku bude šatorska pevačica.

Ali Bosanac također ima i sina Aleksandra kojeg muzika uopšte ne zanima,a  prošle godine je imao jako tešku saobraćajnu nesreću kada je izgubio kontorlu nad vozilom i zabio se u betonsku banderu, te zaradio teške telesne povrede.