“IMAM OSJEĆAJ KAO DA MI JE 25 GODINA” Na pragu pete decenije, a pohvalila se mišićima SELMA BAJRAMI IZGLEDA NEVJEROVATNO (FOTO)

0

Selma Bajrami se oduvijek smatrala jedno od najatraktivnijih pjevačica u našim krajevima , a činjenica je da u dobi od 39 godina može pohvaliti tako obrim tijelom , i da joj žene zavide. Ipak nije tajna da je Selma uvijek veliku pažnju posvećivala svome tijelu , te da je sve treninge i prehranu uvijek uzimala kao ozbiljan zadatak.

Ovih je dana ona i njezin brojni sljedbenici na društvenim mrežama odlučili  podijeliti nekoliko otografija za koje možemo reći bez pretjerivanja da su zaista impresonirale njene sljedbenike , posebno mušku populaciju.

Naime , Selma je ispod fotografije napisala da se osjeća kao da joj je 25 godina. Te napisala kako joj kažu da vješto krije tugu , a ona mora da ih ispravi jer ona ne dozvoljava sebi da je išta rastuži , uvijek razmišlja pozitivno , i zna da nema toga osim najgore bolesti , što se ne može riješiti. Selma je napisala da je ona kao feniks i uvijek se digne iz pepela.