Imam 54 godine i glupa sam: Nisam znala da usisivači mogu OVO: Ako niste znali za ovu caku, niste čak ni za domaćice – Kreacije Portal
Uncategorized

Imam 54 godine i glupa sam: Nisam znala da usisivači mogu OVO: Ako niste znali za ovu caku, niste čak ni za domaćice

VJerovatno ste na osnovu naslova i popratne fotografijice mogli zaključiti da vam donosimo jednu veliku zanimljivost vezanu za usisivače.


Naravno, svaka kuća mora da ima usisivač i da pomoću njega ustvari redovno domaćica održava higijenu u svom domu. Međutim, da li ste ikada detaljnije pogledali sve one dodatke koji dođu uz njega u kutiji i da li zapravo znate koja je njihova svrha zapravo?

Donosimo vam i priču jedne babe koja je to tek u dubokoj starosti otkrila. Ako ovo niste do sada saznali, drage naše žene domaćice, poludjet ćete od sreće te odmah ćete zgrabiti usisivač da krenete da isprobate.

A evo o čemu se radi. Ja imam 54 godine i imam usisivač koji ima već 18 godina, a tek nedavno sam skontala da mogu i ovo da uradim. Ljudi moji dragi, ja sam tek danas skontala kako moj usisivač zapravo ima jedno posebno mjesto za cijev da se ona može pričvrstiti da ne skliza. Ja njega imam već 18 punih godina, dakle punoljetstvo je dočekao u mojim rukama, ali to još nisam primjetila. Gdje li su mi oči bile

Oglasi – Advertisement