IMALA JE 17 GODINA I 213 KILA! U WC nije mogla da uđe! Čekajte da je vidite danas, MUŠKARCI LUDE ZA NJOM! (FOTO)

0

U današnjem tekstu vam donosimo jednu jako zanimljivu temu, nešto što će definitivno zaintrigirati sve djevojke i žene koje nas redovno prate. 

Problem koji žene imaju sa kilama je nešto sa čime se muče još od puberteta, i uopšteno sve one misle da je njihova najveća briga u životu upravo tih nekoliko kila viška. Naravno, zbog svega toga, one posežu za nekim veoma strogim i jako rigoroznim dijetama, koje im nekada više naškode nego što pomognu.

Ali, uvijek naravno imamo nekih izuzetaka kada je svakako potrebna veoma jaka volja za predanim radom, a svi se slažemo da je disciplina veoma bitna kako bi se postigao neki dobar rezultat. Pojedine žene koje možemo vidjeti u nekim rijaliti programima su često izuzetno debele, a imamo i specijalan rijaliti program gdje bukvalno smiju učestvovati samo oni koji imaju više od 150 kg, kao što je recimo “Život na vagi”. Takvi rijalitiji zapravo i postoje kako bi se takvi ljudi motivisali da dovedu svoj život u red.

U današnjem tekstu vam donosimo upravo jednu priču na ovu temu, nešto što treba da bude nauk svim ženama koje imaju želju da se riješe viška kila na potpuno normalan i prirodan način.

Luis Navaro (23) se tokom svog života, naročito zadnjih godina, selila dosta puta jer nije mogla jednostavno naći mjesto za život, jer je imala tada 317 kg, što je potpuno nezdrava težina. Kako je rekla, počela se debljati još kao dijete jer je jela uvijek jako puno slatkiša, a odrasla je sa roditeljima narkomanima, pa je bijeg od svog patetičnog života tražila u hrani.

Sa 17 godina su je morali kupati u dvorištu, jer nije bila u mogućnosti da uđe u WC. Poslije je ona upoznala dr. naua koji joj je bukvalno otvorio oči, a ona se danas već dovela u red, udala se i sa svojim mužem je napravila dvoje djece. Evo kako ona danas izgleda.