IMA SE MOŽE SE!- U ovoj VILETINI živi Jelena Karleuša- Oko nje BODLJIKAVA ŽICA, a sada konačno vidimo UNUTRAŠNJOST (FOTO)

0

Jedna od najvećih pop zvijezda u Srbiji, kao i na ovim našim prostorima je svakako Jelena Karleuša, koja je poznata po tome da joj nisu potrebne nove pjesme i hitovi da bi stalno bila po medijima, po naslovnicama, i da bi se oko nje dizala prašina, pa iz toga razloga su joj mediji i dali adekvatan nadimak ”mala od skandala”. Ona je poznata da ima svoje mišljenje o svemu i da je nije strah iznijeti ga u javnost, te se ne boji da li će njeni stavovi nekoga da uvrijede, i kako će reagovati pojedini na sve to.

Osim toga, veoma je aktivna i na društvenim mrežama, na kojima veoma često objavljuje svoje provokativne fotografije, na kojima ističe svoje tjelesne atribute, veoma često tako da sa svojom odjećom više otkriva nego pokriva

Za nju se zna da živi i uživa u svojoj vili na senjaku koju je kupila za par miliona eura zajedno sa svojim suprugom Duškom Tošićem, sa kojim u posljednje vrijeme nije u najboljim odnosima, i sa kojim je već pokrenula brakorazvodnu parnicu, što je objavila i na društvenim mrežama.

Sada je Jelena pokazala na društvenim mrežama i kako izgleda njena dnevna soba, kao i pogled koji ima sa svoje terase

Karleuša je snimala dnevnu sobu u kojoj preovladava prljavo roze boja, a onda je i pokazala i kutak za uživanje i odmaranje. Naravno, tu je i mnogo cvijeća koje krasi njenu prostranu terasu, sa koje se pruža nevjerojatan pogled na baštu i na bazen.

Inače, ova Jelenina luksuzna nekretnina posjeduje dva bazena – unutrašnji i vanjski, dvije garaže, kao i ogromno dvorište koje je zaštićeno zidovima, kamerama, te bodljikavom žicom.