IMA POSLA SAMO AKO HOĆE KO DA RADI: Vratili se iz Dijaspore u Srbiju, sada žive kao LORDOVI – POKRENULI BIZNIS KAO IZ SNOVA…

0

Danas gotovo pa svako planira odlazak od kuće i pokušavaju da negde drugo pronađu sreću, a vidimo da se u zadnje 3 godine dešava masovno iseljavanje sa prostora Balkana u zapadne zemlje, Nemačku i Austriji. Veliki broj ljudi pokušava da sebi osigura lep život, što na našim prostorima nažalost ne uspeva jer su standadi jako visoku, plate su jako mlade, a zdravstvena zaštita ili bilo koja druga socijalnog tipa je nikakva.

Mi danas opet sa druge strane donosimo prču o ljudima koji su bili u Nemačkoj, ali koji su se vratili i odlučili da u Srbiji u svom selu pokrenu jedan mali biznis. Pitanje se postavlja, o čemu se to radi i kako to oni danas zarađuju novac? U pitanju je bračni par, Nikolina i Stevan koji su se vratili na imanje koje je ima njen deda pa su pokušali da pokrenu biznis kako smo i napisali u naslovu. Zapravo, oni su odlučili da proizvode organsko brašno, koje izvoze izvan granica njihove države, a svi znamo da su vani takve namirnice jako cenjene i tražene, od toga jako lepo mogu da zarade, kako su jednom prilikom i rekli za medije.