ILDA ŠAULIĆ POKAZALA KAKO JE UREDILA DOM ZA PRAZNIKE: Jelka do plafona, a tek dekoracija… SVE PJEVAČICE JOJ ZAVIDE(FOTO)

0

Kako se bliže praznici , tako naše estradne zvijezde već se pripremaju za veselje , pa tako i pjevačica Ilda Šaulić , koja je već okitila svoj dom. Ona je sa svojim Instagram pratiocima podijelila fotografiju i pokazala veličanstvenu jelku , od poda do plafona , koja je također pažljivo i bogato dekorisana.

 

Ilda je ispod fotografije napisala :“Spremni za novogodišnju čaroliju i veselje“ , a mnogi njeni pratioci su ostavljali pozitivne komentare na račun izgleda njenog doma. Podsjećanja radi , prije nekoliko mjeseci je Ilda saznala da je po drugi put trudna , ali je nažalost izgubila bebu.

Ilda je za medije otkrila da joj gubitak bebe veoma teško pao , jer je željela još jedno dijete. Mediji su pisali i kako je Ilda bila pozitivna na kovid , pa je zbog toga došlo do obačaja ,a onda je pjevačica sve to demantovala , i istakla da virus nije uzrokovao gubitak bebe , nego da se plod od početka nije dobro razvio , i da je to sve Božija volja.