Ilda Šaulić, na opšte iznenađenje pričala o najvećoj porodičnoj tajni- Gordana van sebe od bijesa, a da je Šaban živ ne bi izašlo na dobro (FOTO)

0
2400

Početkom iduće godine biće godina dana od pogibije velikana i kralja narodne muzike Šabana Šaulića, koji je izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, kada se nakon nastupa vraćao svojoj kući. Bila je to vijest koja je odjeknula u cijeloj regiji i koja je pogodila mnoge ljude na Balkanu.

Šabanovi fanovi su i dalje u velikoj žalosti, kao i pjevačeva porodica, a kako mediji pišu, Šabanova supruga Gordana još uvijek niti malo ne dolazi sebi nakon Šabanove smrti, a i njegova djeca, kćerke Ilda i Sanela, kao i sin Mihajlo se teško bore sa saznanjem da njihovog oca više nema

Ipak, ovih dana Ilda Šaulić je u razgovorima sa medijima iznijela neke podatke za koje se nije očekivalo da će ih reći javno, a radi se o braku njenih roditelja, a Ilda je priznala da je njen otac bio veoma težak čovjek, te da bi svojoj majci dala orden zbog svega što je doživjela sa njim, pa je još rekla i ovo:

”Rekla sam mu da je divan otac, ali da sa njim ne bih provela dva minuta. Naljutio se na mene i nije htio da priča. Jednom je moja majka rekla za njega: “Sa njim je bilo teško, ali bez njega još teže.” Ja svojoj majci dajem orden šta je sve prošla. Ona je ostala željna njega i dalje” rekla je Ilda u jednoj TV emisiji.

Sada se samo postavlja pitanje kako će ove Ildine riječi da primi Gordana, a vjerujemo da joj baš i neće biti mnogo drago što je Ilda izašla u javnost sa ovako intimnim informacijama