Igrao je Guzu u “Boljem životu”, razveo se zbog NEOBIČNOG RAZLOGA, a glumca danas NE BISTE PREPOZNALI – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

Igrao je Guzu u “Boljem životu”, razveo se zbog NEOBIČNOG RAZLOGA, a glumca danas NE BISTE PREPOZNALI

Šampion drame u Narodnom pozorištu u Beogradu, Boris Komnenić, rođen je prije 63 godine u Puli. Nakon srednje škole, koju je završio u rodnom gradu, upisao se na Fakultet dramskih umjetnosti, a član Narodnog pozorišta je postao 1984. godine, dok mu je najpoznatija uloga na televiziji bila u seriji “Bolji život”, kada je igrao lik Saše Guze Popadića. Među filmskim i televizijskim naslovima u kojima je glumio su “Bal na vodi”, “Špadijer jedan život”, “Gore dole”, “Vratiće se Rode”, “Miris kiše na Balkanu”, “Sinđelici”, “Apofenija” i drugi.

Boris, koji se okušao i u ulozi voditelja TV kviza, ima jedan brak iza sebe. Ima kćer Nike iz braka s Rene. “Rene i ja nismo se dovoljno dobro poznavali prije vjenčanja, tada smo započeli druženje i nije nam se svidjelo ono što smo uvidjeli” rekao je jednom prilikom. Dodao je zatim da su njih dvoje lako donijeli odluku za razvod, kao i da su imali sjajne trenutke zajedno u danu kad su se odlučili razvesti. “Zajedno smo otišli na ručak, divno razgovarali i imali smo božanstveno vrijeme, pa smo tako i nastavili. Posao je bio i jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan” istakao je tada.

Takođe je postao djed jer mu je ćerka podarila unuku Luciju. Zbog građanskog rata u Jugoslaviji glumac je godinama bio odvojen od svoje naslednice, koja je ratne godine provela u Hrvatskoj. Kad se situacija stabilizira, mogao je ponovo preuzeti ulogu oca onako kako je oduvijek želio.

Oglasi – Advertisement