IBRAHIMOVIĆ OTKRIO SVE O SINIŠI MIHAJLOVIĆU- Na terenu mi je pričao grozote na srpskom i stalno me provocirao- EVO ŠTA JE URADIO KADA JE SAZNAO ZA SINIŠINU BOLEST (FOTO)

0

Poznati fudbaler Zlatan Ibrahimović je u jednom velikom intervjuu kojeg je dao za medije u Italiji govorio o mnogim stvarima koje zanimaju širu javnost u cijeloj Europi, a između ostalog, jedna od tema je bila i njegov odnos sa srpskim fudbalerom Sinišom Mihajlovićem. Zlatan se prisjetio igračkih dana srpskog trenera, te i nekih trenutaka koje su dijelili na terenu:

” Siniša me je jednom prilikom provocirao tokom čitavog meča na terenu govoreći mi grozne stvari na srpskom i pao sam na to. Sada me zove sinom. Kada se razbolio od iste bolesti kao i moj brat, spakovao sam se i otišao za Bolonju. Miha je bio loš na terenu, baš kao i Balak, još jedan profesionalni provokator, ali to je radio kako bi saigračima donio prednost” – otkrio je Ibrahimović.

Poznati fudbaler je otkrio kako je bio birao između Milana i Napolija:” Maradona je mit. Gledajući dokumentarac o njemu odlučio sam da odem u Napoli, da uradim kao Dijego, da osvojim Skudeto. Bio sam umoran od Amerike, mislio sam da ću se penzionisati, a onda mi je Mino Rajola rekao da sam lud i da moram da se vratim u Italiju. Napoli je tada otpustio Anćelotija, pa sam pitao Mina gdje da odem, koji tim je lošiji. Milan je tada izgubio 5:0 u Bergamu i ja sam presjekao. Rekao sam sebi da idem u klub koji poznajem, baš kao i grad” – otkrio je Zlatan Ibrahimović.