I Šešelj se osvrnuo na ”slučaj Lečić”- UKAZAO NA JEDNU VEOMA ČUDNU STVAR U SLUČAJU- Otkud ovi ljudi u svemu tome, koji je njihov interes ?

0

I lider srpskih radikala Vojislav Šešelj je u TV emisiji govorio o slučaju silovanja Danijele Štajnfeld za šta je optužila glumca Branislava Lečića, ali Šešelju je nešto u vezi cijeloga slučaja veoma zanimljivo, pa je na tu temu rekao i ove stvari:

” Želim da se ustanovi istina, ne želim da učestvujem u hajci, iako mi je on politički neprijatelj. Postoji veoma veliki problem da se to dokaže poslije 9 godina. Ovdje ne treba navijati ni za jednu stranu. Našao sam da se oglasio bivši ljubavnik glumice Danijele Štajnfeld, on potvrđuje njenu verziju, on je agent američkih službi, član Međunarodnog instituta za istraživanja. Lečić se zbog nečega zamjerio Amerikancima, pa žele da mu skinu glavu. Sumnjivo je što “Njujork tajms” izvještava iz dana u dan, šta tu može biti toliko interesatno za njih.”

Tu Šešelj nije stao, pa je u svojim razmišljanjima iznio i ove stavove:  ”Mislim da su ovo naručile američke službe, sada je čudno što su mu zabranili da igra predstave, to niko ne smije da uradi, još proces nije ni počeo, a ova suspenzija koju su izglasali, je protuzakonita. To su sad sukobi među glumcima, veliki srpski glumci su stali na njegovu stranu. U svakom slučaju, treba sud sa punom ozbiljnošću to da razmotri, ali sumnjam da će ga osuditi, koji dokaz bi mogao da se dostavi”