I ON JU JE IZDAO – Đorđe David otkrio koju bi stvar radije radio sa Cecom, nego sa Jelenom- SAMO KADA TO JELENA ČUJE (FOTO)

0

Kao što je poznato, veliki je šok i iznenađenje bilo za sve obožavatelje Zvezda Granda kada se saznalo da Jelena Karleuša više neće biti dijelom žirija u novoj sezoni te da na njeno mjesto dolazi i njena najveća suparnica Ceca Ražnatović. Pa je tako i Đorđe David ovih dana malo progovorio o tome: ” Ja ne ulazim u svađu drugo dvoje ljudi. Mislili smo da imamo formu koja je bezgrešna, fudbalski tim poput Barselone i da će odlazak „Ronalda” biti strašno zeznuta priča. I onda se pojavi Ceca koju možete nazvati „Mesi”, koja donosi potpuno drugu boju i onda saznaješ koji je rezultat toga. Šer je skočio za 48 % otkako je došla Ceca – rekao je Đorđe i dodao:

” Sve naše bojazni i sumnje su pale u vodu. Ona je već u drugoj emisiji krenula da šije. Ceca je neko ko je užasno velik, možeš ti da slušaš njenu muziku, ali ona ima fantastično ponašanje. Marija i ja pokušavamo da je polupamo, ona se za sada opire, ali mislim da će popustiti. Mislim da je shvatila da je ušla u osinje gnijezdo. Predrasude su najgora stvar koja čovjeku može da se desi. Uz osmijeh su me i Jelena i Ceca razoružale” – naveo je on David u jednoj TV emisiji

U jednom dijelu emisije voditeljica je upitala Davida sa kime bi radije otišao na ručak, a mogao je da bira između Jelene Karleuše i Cece Ražnatović, dakle njegova bivša i sadašnja koleginica iz Zvezda Granda, a muzičar je na kraju izabrao Cecu.