I Karićev otac se oglasio veoma žestokom porukom nakon odluke Lune Đogani da uđe i u Zadrugu 2: Dobila si lovu, ali si izgubila podršku

0
33

Ne prestaje polemika oko odluke blogerke i modne dizajnerke Lune Đogani da poslije peripetija koje je napravila i doživjela u prvoj sezoni rijalitija Zadruga, odluči i prihvati ponudu za učešće i u novoj sezoni ovoga rijalitija.

Javnost je podijeljena oko ove njene odluke. Mnogi pozdravljaju tu odluku sa simpatijama, dok velika većina sa zgražanjem gleda na ovu Luninu odluku.

Pa se tako oglasio i Osman Karić koji je na društvenim mrežama na pisao ” Lova vrti gdje Luna prvo neća, pa sve svoje zbog para baca u smeće”.

Osman Karić je inače otac Stefana Karića za kojega se prije pialo, a i sumnjalo se da je bio u vezi sa Kijom Kockar.

Pa je tako Osman izjavio i da je njegovo razočarenje povodom Lunine odluke zaista veliko, jer mu je neshvatljivo da poslije tolikih prozviki, vrijeđanja, omaložavanja, vučenja za uši, nazivanja kurvom, razbijačicom brakova, poslije vrijeđanja njezine majke i oca ona odluči da opet uđe u rijaliti u kojem je doživjela sve najgore.

Osman je siguran da je prevagnula samo svota novca koja joj je ponuđena i siguran je da ta cifra ima 9, a najmanje 8 znamenki.

Lova vrti gdje Luna prvo neće, pa sve svoje zbog para baca u smeće.

P.S. reče jednom za Kiju da sve radi zbog para, a evo nje stiže kod novih zadrugara. Moja borba uzalud biješe, jer će ovde kese da se dreše. Pozdrav Luni, neka ti je sa srećom i lovom većom. Dobila si lovu, ali izgubila podršku – napisao je Osman na svom Instagram profilu.