I ALEKSANDRA I FILIP NAPUSTILI SRBIJU- Filip uživa u društvu ove tri ljepotice- PRIJA OTKRILA SVE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA- MORALA DA OBJAVI SNIMKU (FOTO)

0

Jedan od najpoznatijih estradnih parova su svakako onaj kojeg čine pjevačica Aleksandra Prijović i njen muž Filip Živojinović. Otkako su se prije par godina njih dvoje vjenčali, tako je i krenulo pisanje o njihovim problemima u braku, o njihovim rastavljnjima i mirenjima.

Tako je sve popularnija pjevačica Aleksandra Prijović, poslije mnogih obaveza i nastupa koje je imala posljednjih mjeseci jednostavno spakovala svoje kofere te je otputovala na odmor u Majami. U početku je na društvenim mrežama samo objavljivala fotografije na kojima je ona sama, te se opet počelo sumnjati u probleme sa brakom. Pjevačica je veoma brzo nakon toga podijelila i jedan romantični video snimak sa svojim suprugom Filipom Živojinovićem.

Njih dvoje su se na snimku opuštali, romantično šetajući i uživajući u lijepom vremenu, ali su ubrzo otkrili kako njih dvoje na ovome putovanju nisu sami, te da njen muž Filip osim sa njom vrijeme provodi sa još dvije ljepotice, sa Lepom Brenom, te sa svojom taštom, Prijinom majkom Borkom.