Htjela Je Da Odustane Od Njega Kolike Joj Je Probleme Pravio: Sin Snežane Đurišić Promijenio Život Iz Korijena: EVO Kako Sada Izgleda I ČIME SE BAVI- NIKO NE MOŽE DA VJERUJE (FOTO)

0

Poznato je javnosti da je sin pjevačice Snežane Đurišić imao velikih problema sa zakonom. Naime , Marko Gvozdenović je konačno odlučio da okrene novi list u svom životu , a zbog toga je posebno sretna mama Snežana , jer joj je kako ona kaže posljednjih godina samo zadavao probleme i brigu.

 

Marko je krenuo od toga što je našao posao , u jednoj ćevabdžinici u Beogradu. Marku je jedan od vlasnika ugostiteljskih objekata pomogao da ispeče zanat , a njegova majka Snežana , koja je mnogo propatila zbog njega , je sada konačno ponosna na svoga sina.

Marko je također izjavio kako je zadovoljan što napreduje , pa je za novinare rekao i ovo:

 

„ Svaki čovjek pogriješi , pa tako sam i ja griješio. Međutim , Hvala Bogu , imao sam prijatelje koji su mi pomogli da se vratim na pravi put. Ja se ne stidim posla koji rdaim , pošteno zarađujem za život i svoju porodicu. Moja majka je uvijek bila uz mene , na čemu sam joj neizmjerno zahvalan. Važno je ići pravim putem. Život je jedan nema reprizu , ja sam naučio mnogo na svojim greškama i sada idemo naprijed.“