Htjela cipele od 6.000 dolara: Kada je to njena sestra čula onda je poludila i napravila joj iste…

0
16
Htjela cipele od 6.000 dolara Kada je to njena sestra čula onda je poludila i napravila joj iste...

Ove djevojke se mogu nazvat zaista super sestrama a jedna drugoj su uvjek pomagale. Njena sestra je za svoju mezimicu odlučila da uradi nešto lijepo što do sada nije nikada uradila.

Naravno one se vole ali ovo je zaista pokazalo šta može trud uraditi. Sada se desila njena situacija a to je bilo da je jedna od tih sestara htjela kupiti sebi cipele.

Uskoro ju je čekala matura a htjela je da to isplanira sebi nešto lijepo gdje će sijati i svi će gledati u nju. Gledala je neke cipele a jedne su joj se baš svidjele. Te cipele nisu bile nimalo jeftine a njena cijena je čak bila 6.000 dolara. To bi bilo skupo matursko večer ali ona je odbijala sve druge cipele.

Te cipele su izgledale ovako i prekrivene sa kristalima:

Nakon što je pokazala te cipele svojim roditeljima oni su rekli da nema šanse da će ih kupiti jer su previše skupe. Pokazala ih je onda svojoj sestri a ona joj je isto rekla da luda kada je vidjela cijenu tih cipele.

Zaista su joj izgledale savršeno. Njena sestra je imala jedan skriveni plan a to je bilo da je odlučila napraviti takve iste svojoj sestri. Prvo što je uradila jeste bilo da je našla jednu kopiju tih cipele na kojim bi mogla raditi.

Kupila je potreban materijal a onda ih je ofarbala u plavu boju koja je bila ista kao i što je orginal. Zalijepila je kristale na njih a onda je ofarbala petu u crvenu boju. Ostavila je da se osuše cipele a rezulat je bio zaista zadivljujući.

Nadamo se da ćete u ovom članku naučiti i sami kako da napravite neke lijepe cipele i tako iznenaditi neku voljenu osobu ili ih jednostavno napraviti za sebe.Pratite naš rad za još mnogo zanimljivih stvari a sada vas ostavljamo da pogledate.

Pogledajte kako je to izgledalo na kraju: