Htio otjerati ženu iz kuće jer mu je rodila crno dijete – ono što mu je majka rekla mu je život okrenulo naopačke

0
67

Toliko puta ste mogli čuti neke priče da žena ima aferu, a onda prevari muže i dobije dijete sa ljubavnikom, a sve to se može nekako sakriti ako je ta osoba u isto vrijeme imala odnose i sa svojim mužem, pa se to ljubavnikovo dijete može prikazati kao njegovo. Ipak, dolazi pitanje kako sakriti tajnu kada kod poroda muž sam zaključi da nema nikakve sličnosti između njega i novorođene bebe.

Cijela priča ovog muškarca se malo razlikuje od svega toga, a kako on govori, cijela njegova porodica je bijela i logično je da se iznenadio kada mu se supruga porodila, a dijete je bilo crno. Iste sekunde ju je počeo vrijeđati i galamiti na suprugu, dok mu je ona govorila da ga nikada nije prevarila.

On to nikako nije mogao prihvatiti jer stvarno nije moguće da bijelac ima crno dijete, a baš u momentu kada je izbacio ženu iz kuće, onda mu je majka prišla i počela da galami na njega. Kroz suze je njegova majka priznala da je nekada davno prevalila njegovog oca sa ciganinom, te da je iz te veze on rođen. Zbog toga je on dobio takve gene i njegovo dijete se rodilo sa tamnijom kožom.

Muž je shvatio da je cijeli njegov život bio laž i to mu nikako nije lako palo. Muškarac nije mogao vjerovati da ga je majka cijelog života lagala, a svojoj ženi se izvinuo i pojasnio joj situaciju. Za svaki slučaj je provjerio bebin DNK i onda se ustanovilo da je dijete 100 posto njegovo.