Hrvatska policija došla na vrata bosanske Paris Hilton, da provjere da li se pridržava izolacije- Saznalo se šta su pronašli kada su joj pokucali na vrata (FOTO)

0

Prema uvedenim mjerama, kakve su u većini zemalja u regiji, zna se da je svima preporučeno da budu u izolaciji, bez obzira na godine ili na zvanje koje imate, te da je zabranjeno kretanje starijima od 65 godina, te mlađima od 18 godina. Mnogi ove mjere poštuju, ali uvijek se nađu i oni koji smatraju da su bolji od drugih.

Zna se da oni koji se vraćaju u svoje zemlje iz inostranstva moraju da provedu 14 dana u izolaciji i u karantenu, ali ima onih koji te svoje obaveze ne ispunjavaju i na taj način dovode u rizik od zaraze i mnoge druge ljude.

Popularna influenserka i bosanska Paris Hilton, Hana Hadžiavdagić se već oko dvije sedmice nalazi u Hrvatskoj, u Zagrebu, tu je u svome stanu, a prije toga je bila u Bosni i Hercegovini, kod svojih roditelja. Desilo joj se to da ju je neko od njenih komšija prijavio da se ne drži mjera izolacije, pa su joj zbog toga pripadnici policije pokucali na vrata, jer je ona sada u stanju da se i ne zna koliko je zdrava. Ona je u svojoj objavi napisala da je u Zagreb stigla redovnom avionskom linijom iz Sarajeva, a pošto tada nije bila dolazila iz kritičnog područja, nije joj data mjera izolacije

Ali kako je ona na društvenim mrežama istakla, ona je savjesna građanka, pa je sam sebi odredila mjeru izolacije, pa je to objavila i na društvenim mrežama, a zlobni ljudi su to odmah iskoristili, te su počeli da rade sve samo da joj napakoste, pa joj šalju policiju na vrata da je provjeravaju.

Hana kaže da je policajcima sve objasnila, te da su joj isti reki da ne postoji nikakav problem, a li su je zamolili da se pridržava mjera o izolaciji, a ona je poručila svima da će ona poštovati mjere i da nema namjeru da izlazi iz kuće, a da zaliha ima toliko da može da bude mirna barem godinu dana