HOR*R DRAMA U SRBIJI- Vozač autobusa se iskas*pio pred putnicimna i pred kolegama- Cri*eva su mu bila ispala iz stom*ka (FOTO)

0

Vozač autobusa (55) iz jednog sela kod Zaječara ub*o se jučer naočigled mnogobrojnih putnika koji su bili na autobuskoj stanici te su posmatrali kao se ovaj nesretni čovjek uba*a po cijelom tijelu. Cijela drama je krenula negdje oko 15 časova kada su uspaničeni putnici koji su čekali autobuse na zaječarskoj stanici pozvali policiju, te su im kazali kako vide jednog čovjeka u autobusu kako se uba*a nožem: ” Vidjeli smo da je sredovječni čovjek ušao u autobus. Zatvorio je vrata za sobom, a onda iznenada izvukao nož i počeo sebe da uba*a po cijelom tijelu. K*v je počela da lipti. Odmah smo pozvali policiju – kažu očevici.

Hitna pomoć i policija su gotovo odmah bili došli na lice mjesta, te su i oni bili vidjeli čovjeka, kako sjedi sasvim sam u autobusu i kako se uba*a nožem. Čovjek je bio sav usplahiren, kao da je u nekoj histeriji, a kada je ušao u autobus on je za sobom bio zatvorio vrata, te je izvukao nož kojeg je bio ponio sa sobom, a to se saznalo nešto kasnije:

” Nekoliko policajca je prišlo autobusu i počeli su da mu govore da otvori vrata. On je već bio kr*av, i vikao im je da se sklone jer će sebi prerez*ti vrat. Iz stomaka mu je išla k*v. Policija se malo udaljila i pozvala pregovarački tim. Oni su brzo stigli, prišli autobusu, i kroz zatvorena vrata počeli da vikom razgovaraju sa vozačem da bi ih čuo. Govorili su mu da to ne čini, da svaki problem ima rješenje. Pregovori su trajali skoro dva sata” – kažu očevici.

Ostatak pročitajte OVDJE