HITNO JE IZBACITE, JEDNA NAMIRNICA JE GLAVNI UZROK DEBLJINE: Stvara masnoću na stomaku i ugrožava zdravlje – OVO NISTE ZNALI!

0

Svako od nas zna da gojaznost predstavlja jednu vrstu bolesti, ali da li ste znali da je masnoća u predelu stomaka još štetnija, jer ona može da izazove sama od sebe neke bolesti. Morate da vodite računa o onome što jedete, jer znate verujemo izrelu koja je opisala sve ljude ovog sveta “ono si što jedeš”, kako bi bili zdravi, jedite kvalitetno i zdravo.

Jeste da se masnih naslaga sa stomaka ne možete rešiti pomoću vežbi, ali stvari koje su masne i koje se prže i pripremaju na velikim količinama ulja, stvaraju tako zvane “šlaufe” koji nikome ne odgovaraju. Jedna od namirnica koja je glavni uzrok stvaranja zapravo tog šlaufa je danas naša tema. Ukoliko bi mogli da izbacite iz vaše upotrebe belo brašno i beli hleb, vi bi ustvari postali osoba kojoj se masne nasle smanjuju, samo pokušajte. Vidite da sve dete savetuju da izbacite beli hleb, beli šećer i slične namirnice iz vaše prehrane.