Hit na internetu: Bosanac koji kupuje novi auto nasmijao cijeli region (VIDEO)

0
16

Svi smo mi, više ili manje , imali prijatna ili neprijatna iskustva kod kupovine auta. Kada se kupuje novo auto u salonu, onda tu nekih iznenađenja, realno i nema. Ali kada se auto kupuje iz druge, treće ruke, ili na pijaci ili preko oglasa, e onda se svašta može očekivati i od onoga koji prodaje i od onoga ko je u potrazi za nekim automobilom

Momak koji se zove Nedim Lepić dolazi iz Visokog i on je na internetu napravio svoj kanal gdje objavljuje razne snimke i nasmijava cijeli region. Njegov kanal za sada prati nekih 50.000 ljudi.

Njegova se popularnost svakoga dana povećava, a sve zbog njegovih zanimljivih i komičnih ideja koje stavlja na video. Kako bi snimio sve te video uratke, Nedim ima i veliku pomoć od svojih prijatelja, koji mu također pomažu i da dođe do novih ideja koje će nasmijati ljude širom regije.

Danas ćemo sa vama podijeliti video koji je on već objavio na svome kanalu, a koji govori o tome kako to izgleda kada Bosanac kupuje auto. Vjerovatno da pored svoga smijeha i komičnih situacija ima tu i dosta istine od koje ne možemo pobjeći. Komedija je zagarantovana, a to je i razlog zašto mnogi ljudi i prate Nedima na internetu.

Ovaj video je samo za par dana dosegnuo preko 150.000 pregleda, a vjerujemo da ćete se i vi dobro zabaviti gledajući ga.

Auto je svakako veoma skupa investicija i zato nikada nije na odmet veći oprez kod kupovine. Zato je Nedim iskoristio to kao temu za ovaj svoj video, da bi pokazao svi ljudima kako to izgleda kada Bosanac kupuje.