Haris Berković uskoro postaje ponosan otac? Svi su ostali u čudu kada je Rada Manojlović pokazala trudnički stomak (Foto)

0
65

Za Radu Manojlović i Harisa Berkovića govore da su to jedan od najslađih parova na estradi. Pored toga što je Rada starija čak devet godina od Harisa, njima to nije nikakav problem da imaju normalnu vezu. Tako su oni veoma poznat par koji uvijek dobije pažnju ma gdje god da se pojave. U skorije vrijeme smo mi imali priliku da ih primijetimo u Sarajevu kada je bila proslava 25. godišnjice Avaza.

Rada je na toj svečanoj prilici impresionirala sve sa svojim izgledom, a to nije ništa novo od nje. Ipak, postoji jedna činjenica koja je zapitala mnoge, a to je da se svima činilo kako je Radin stomak malo porastao. Zbog toga se svi pitaju da li je ona trudna, te da li će ovaj poznati balkanski par postati roditelji.

Na toj proslavi je Rada dobila dvije nagrade sa kojim se može pohvaliti, a prva nagrada koju je dobila je bila za pjevačicu godine, te druga nagrada je bila za duet kojeg je napravila sa svojim voljenim Harisom Berkovićem. Postoji nekoliko razloga da bi Rada mogla biti trudna, a to je zbog toga što je ona cijelo vrijeme bila u društvu svoga odabranika, te mu je govorila kako ga puno voli.

Mnogi prisutni su primijetili da je Rada stalno dodirivala svoj stomak, kao što to rade mnoge trudnice. Kada je proslava završila, onda je ona sjela u auto koje je poslao njen menadžer, te ju je odvukao na njen nastup  gdje je ostala do jutarnjih sati, a samo nam ostaje da vidimo šta će biti sljedeće.