Haos na suđenju za ubistvo pevačice! Veštak šokirao sudiju neznanjem – Kreacije Portal
Najnovije Novo

Haos na suđenju za ubistvo pevačice! Veštak šokirao sudiju neznanjem

Ne mogu da isključim da je Jelenu Marjanović ubilo više osoba i sa više predmeta, rekao je u petak sudski vještak Zoran Stanković, koji je u Višem sudu iznijeo mišljenje o ubistvu pjevačice koja je 2. aprila 2016. godine usmrćena na nasipu u Borči, a za koje se sumnjiči njen suprug Zoran. “Ona je ubijena na suriv i monstruzan način, a o tome govore i porede koje su se mogle vidjeti na njenoj glavi. Umrla je u teškim mukama” rekao je Stanković.

Također je doao i da je zajedno sa svojim kolegom Milanom Kunjadićem razmotrio oko 20 CD – ova sa fotografijama i video snimcima, poslije čega su utvrdili da je pjevačici nanijeto 8 smrtonosnih povreda po glavi i to u kanalu u kojem je i nađena, što isključuje mogućnost da se to desilo na nekom drugom mjestu. “Prvo su joj zadate dvije povrede šiljastim predmetom, dok je napadaču bila okranuta leđima na travi. Jedna je na desnom laktu, a druga je na tjemenu dok joj je kapuljača bila na glavi i to je izazvalo probojno nagnječenje.

Poslije toga je vrlo brzo nanijeto jop 8 povreda dok je bila u kanalu, također leđima okrenuta ka napadaču, a četiri udarca su joj uništila moždano tkivo. Osim toga, na glavi su vidljivi i udarci u obliku slova V i L” rekao je sudski vještak te je dodao da ne može da govori o tragovima krvi jer nije imao uvid u DNK analize, međutim rekao je kako je pjevačica dobila lakše tjelesne povrede dok je dok je pokušavala da se odbrani. Ostatak teksta pročitajte ovdje.

Oglasi – Advertisement