Haj što seljanka ne zna kako se obući, već joj je KUĆA teški KRŠ! Dragani Mirković je bolje da URADI fasadu materi, ovo je bruka (FOTO)

0

Ona je jedna od rijetkih srpskih pjevačica koje tijekom karijere nisu imale ikakve šokantne skandale kao što e to slučaj kod npr. Jelene Karleuše. Te može se reći da je jako uspjela u životu- U zadnje joj vrijeme ljudi zam,jeraju radi njenog ponašanja otkako je počela priča o izolaciji i pandemiji virusa korona. Ona je dkazala još jednom da selo nije izašlo iz nje.

Mnogi su reagirali burno kada je se slikala ispred kapije svog ogromnog dvorca u Beču. Ona zapravo ni u jednom momentu se nije solidarisala sa svojim narodom a ni sa ovim dans nije pokazala nivo tolerancije što ukazuje na to kakva je ona stvarno osoba. Naime povodm cijele situacije i bahaćenja po socijalnim mrežama ekipa jedne televizije otišla je u  njeno rodno selo i slikala kuću u kojoj je rođena. Zaključak je da ta kuća ne liči na neku građeinu s kojom se neko ponosi, te da bi trebala uložiti malo novca u renoviranje te kuće.