GOVORILO SE DA JE PRIJETIO CECI- Najstariji Arkanov sin je bio nekada NAJBOLJI FRAJER JUGOSLAVIJE- Danas ga ne bi prepoznali- EVO ŠTA RADI I GDJE ŽIVI (FOTO)

0

Najstariji sin Željka Ražnatovića Arkana, Mihajlo Ražnatović, živi daleko od Srbije i ne eksponira se u medijima. O njegovom životu se zna malo toga osim da je rođen u Švedskoj i da se jedno vrijeme bio zabavljao sa pjevačicom Karolinom Goćevom. On danas ima 46 godina i ne pravi skandale  mada se prije nekog vremena po medijima pisalo  kako je on navodno prijetio Ceci, ali se na kraju utvrdilo da je bilo u pitanju lažno predstavljanje, a to je potvrdila i Ceca:

” Tog momka poznajem lično i znam šta on može da kaže. On nije sklon vulgarnosti, prijetnjama. Čuli smo se poslije toga, bio je šokiran. On živi u inostranstvu i prosto ne prati naše medije, od svojih prijatelja je čuo i želio da se oglasi da skine ljagu sa svog imena. Povučenim životom živi, nema nikakve veze sa medijima. Tu su sve izmišljene informacije, pomislim, pa iako je potpuno odlijepio, zna bar kada je rođen. Oni ni to nisu znali tačno da napišu, sve su izmislili” – rekla je Ceca svojevremeno za medije, te je dodala i ovo:

” Napadnut je Mihailo Ražnatović. I ja sam čak u jednom trenutku pomislila da možda on piše. Mada, poznavajući tog momka bilo mi je čudno, ja kažem jedino ako je preko noći promijenio cijelu psihu, svijest, razum, otkud znam. I onda kada se to sada ponovilo sa prijetnjama po život ja sam rekla da to nije Mihajlo. Demantujemo, oni i dalje pišu kako je to Mihajlo. Dečka mogu da uhapse zbog toga a nije kriv. Odmah sam sve prijavila policiji, ta osoba i dalje prijeti a ja se nadam da će ta osoba biti uhvaćena” – objasnila je Ceca tada.