Govorilo se da je ne voli, ali ovo su jake riječi koje je maćeha izgovorili na sahrani Kiji

0
76

Kijin otac je sahranjen u Zrenjaninu, a na tu sahranu je došlo mnogo ljudi među kojima se našla i Kristinina maćeha Kata Kockar. Dugo vremena su kružile razne priče o Kiji i njenoj maćehi, a one su bile kako Kata ne voli Kiju. Sada je prema riječima jednog izvora sa kojim je pričala Slobina porodica Kata Kockar odlučila dati nekoliko savjeta Kristini na očevoj sahrani.

Kata joj je uputila neke jake riječi, a koje su objema značile mnogo. To je težak trenutak za sve, te je to bio trenutak kada su svima trebale neke riječi podrške i razumijevanja, a pogotovo je tako trebalo za članove porodice i najbližih. Tako je Kata uradila pravu stvar kada je pomogla Kiji u svemu ovome.

Kija već dugo vremena prolazi kroz težak period, a sada joj stvari postaju samo gore. Sve je počelo od toga kada ju je njen muž prevario, a od kako je ušla u Zadrugu, stvari nisu išle u njenu koristi. Sve to treba izdržati, a vidi se da je ona veoma jaka djevojka. Spremili smo te jake riječi koje je Kata rekla svojoj Kristini za koje se do sada pričalo da nisu u najboljim odnosima.

– Drži se jako i bori. Još malo pa će sve ovo završiti i doći će kraj muki i patnji. Ja sam tu kako bi nastavila Mišinu misiju, a zbog toga se ništa ne brini oko moje, bile su riječi Kiji koje joj je maćeha rekla prilikom rastajanja na groblju. Odmah poslije toga je Kija morala da se vrati u Zadrugu sa svojim mužem Slobom.