Govorili joj da je bolje da ne pokušava zatrudniti, nije ih poslušala a kroz 9 mjesci se desilo neočekivano…

0
42
Govorili joj da je bolje da ne pokušava zatrudniti, nije ih poslušala a kroz 9 mjesci se desilo neočekivano...
Govorili joj da je bolje da ne pokušava zatrudniti, nije ih poslušala a kroz 9 mjesci se desilo neočekivano...

Trudnoća zna nekada biti teška tema, to je jedan događaj u kojem se može desiti svašta. Nekima je to samo paranoja koja prođe dok neki ne mogu da izbace tu misao iz glave.

Žena po imenu Laura je već od malih nogu imala probleme sa srcem. Laura se rodila sa jednom srčanom manom koja joj nije predstavljala toliki problem te se svaki dan borila sa time i bila jača.

Ipak kada je htjela i sama da osnuje porodicu, otišla je da se posavjetuje sa doktorima i kaže im šta želi. Kada su doktori čuli da ona želi da zatrudni onda su joj rekli kako to nije baš pametna ideja za uraditi.

Radilo se o tome da kada bi ostala trudna, onda bi dijete u njenom stomaku moglo da bude pogubno za njeno srce sa manom. U svojoj glavi sve to što su joj predstavili doktori joj i nije bilo tako strašno.

Odlučila je da dobro razmisli da li će to uraditi jer ipak to nije mala stvar, a ishodi bi mogli da budu kobni. Prošlo je deset godina kako je ona ipak odlučila da riskira i da zatrudni.

Kako je vrijeme u drugom stanju prolazilo ona je očekivala da će imati srčani udar nakon što se porodi. Porodila se a onda je danima bila u krevetu zbog slabosti njenog srca.

Nije mogla niti otići u sobu svoga sina kada počne plakati a tada se osjećala bespomoćno. Svaki dan joj je zdravlje bilo lošije, a ona se osjećala slabije i došlo joj je do toga da je izgubila želju za životom.

Postojala je jedna opcija šta su doktori mogli uraditi ali je i to bilo mnogo riskantno. Ta opcija je predstavljala da joj urade operaciju na otvorenom srcu a doktori su obavili sve bez problema.

Poslije te operacije su joj garantovali da će imati normalan život u narednom periodu. Pronašla je svoj put i sreću a sada je Laura ponovo zatrudnila te očekuje drugo dijete.

Ipak doktori su zabrinuti jer je prošla kroz te operacije i mnoge druge probleme te misle da joj se posrećilo prvi put. Tako govore da sada kada opet očekuje dijete, postoji rizik za njeno srce i da li će moći to da izdrži.

Pogledajte video njene priče koja će vas dirnuti u dušu: