GOTOV JE! Bora jučer primljen u bolnicu, STRAŠNE VIJESTI! EVO šta se desilo(FOTO)

0

Poznato je da je Bora Drljača veliki Šaljivdžija, a to najbolje radi na svoj račun. Vrlo dobro je poznato da je veliki zaljubljenik u žene, i na tom polju mu niko živ ne može stati u kraj, kada se krene pričati na tu temu. Još kada se u priču uključo i njegov najbolji prijatelj Era Ojdanić, onda smijehu nikada kraja. Međutim, u današnjem članku ćemo pisati o nečemu totalno drugačijem. Vjerujemo kako ste svi vi upoznati sa činjenicom da je prošle godine iamo jako velikih problema sa srcem, i da mu je tada urađen dupli stent na jednoj od privatnih klinika u Beogradu.

Doktor mu je već tada dao upozorenje, da mora skinuti dosta kilograma, i da mora prestati konzumirati alkohol i cigarete. Međutim, on je takvog karaktera da jednostavno mije mogao da odoli svojim porocima, pa je tako nastavio sve po starom. Ponovo ima povišen pritisak, pa je prije mjesec dana zavrio u bolnici gdje umalo izgubio svoj život, i tada je svaki dan bio na bolničkoj hrani, te je uz pomoć toga izgubio 8 kilograma. Nakon što je izašao iz bolnice, nastavio je sa tim režimom ishrane, i sada izgleda bolje nego ikada prije. Ponovo se vratio na temu žena koje toliko voli.

Međutim, Bora Drljača je opet danas primljen na odjeljenje onkologije jedne privatne klinike u Beogradu. Uskoro bi trebao da vadi konce, i po svemu sudeći će Bora da nastavi po starom, međutim ukoliko se uskoro ne bude dozvao pameti, ne znamo koliko će još dugo da poživi.