GORE MREŽE ZBOG PJESME “NE VOLIM TE ALIJA”- Srpski Pjevač Na Meti Kritika Jer Ju Je Otpjevao Na Slavlju, PALE PRIJETNJE SMRĆU! OVO JE SPORNI TEKST (FOTO)

0

Uroš Živković je poznati srpski pjevač , koji je na jednom svom nastupu otpjevao pjesmu „Ne volim te Alija“ , a taj njegov potez se posebno nije svidio ljudima iz Bosne i Hercegovine , pa su na društvenim mrežama osvanule mnoge kritike na pjevačev račun , ali i neke mnogo oštrije riječi.

 

Mladi pjevač se na društvenim mrežama pravdao da je pjesmu pjevao na jednom slavlju , te da je traženo to od njega , i da je to dio njegovog posla. Istakao je kako on nije nacionalista , te da voli svoje , ali da svakako poštuje tuđe. Nije imao nikakvu lošu namjeru , i istakao je da on ima mnogo prijatelja koji su islamske vjeroispovjesti.

Pjesma „Ne volim te Alija“ je poznata pjesma Baje Malog Knindže i odnosi se na nekadašnjeg predsjednika Bosne i Hercegovine , Aliju Izetbegovića. Međutim , mnogi su mišljenja da Uroš baš i nije toliko naivan kakav se želi predstaviti , te da je ljutnja ljudi iz Bosne i Hercegovine , sasvim opravdana.