Goran Iz Topole Pekao Prase Na Vaskrs, A Onda Je Komšija Odjednom VRISNUO: Pogledali Su U Drvo I Ugledali ČUDO- NEKO JE TU BIO SA NAMA (FOTO)

0

Veoma često za velike hrišćanske ili pravoslavne praznike, dešavaju se u našim krajevima neke neobjašnjive stvari, koje se ne mogu racionalno objkasniti, pa mnogi smatraju da je tu u pitanju Boje čudo ili Božji znak. Tako se nešto desilo i Goranu Stevanoviću iz mjesta Zagorica kod Topole koji je ispričao kako mu se 2017. godine baš za Vaskrs desilo pravo čudo, kada mu se u njegovoj blizini, na drvetu, prikazao vatreni krst

Goran je u vezi toga rekao ovo: ” Vaskrs je za mene tradicionalno najveseliji praznik koji proslavljam s porodicom, a od djeda sam naučio da se prase peče za Vaskrs. Ranije smo sve naručivali, ali te godine sam baš želio da sam to pripremim za najmilije. Spakovali smo drva, potpalili vatru, a prase stavili na ražanj. Ostavili smo ga u garaži da se peče i izašli napolje, a poslije sat vremena počela je kiša i morali smo da uđemo. Komšija je povikao: „Gledaj, čudo!“ – i onda je na panju ugledao crveni krst sav od žara.

” Bog je bio s nama, bilo je začuđujuće i nevjerojatno! Pojavio se krst od vatre koji je gorio jedno pet minuta, a zatim se plamen proširio. Pa možeš sto metara drva da upališ i neće se tako zapaliti. To je dobar znak od Boga, to znači da je neko tu bio s nama” – rekao je Goran tada.