Godinama pokušavali da imaju dijete, onda su usvojili dječaka i vidjeli nešto zbog čega su promjenili mišljenje…

0
25
Godinama pokušavali da imaju dijete, onda su usvojili dječaka i vidjeli nešto zbog čega su promjenili mišljenje...
Godinama pokušavali da imaju dijete, onda su usvojili dječaka i vidjeli nešto zbog čega su promjenili mišljenje...

Par Claudio i Mariela su imali san da nekada zasnuju porodicu što je značilo da imaju svoju djecu. To nije bilo lako za njih kao što su oni zamišljali da će biti. Vjenčali su se i probavali mnogo puta da dobiju dijete ali sve je to bilo bezuspješno.

Poslije toga su išli na testiranja kako bi otkrili da li je problem u nekome od njih dvoje pa zbog toga ne mogu imati djecu. Tako su započeli tretman plodnosti, pa čak ni to im nije pomoglo.

Znali su da postoji još jedna opcija kako bi imali dijete a to je bilo usvajanje. Osim toga, za njih ni taj proces nije bio jednostavan a čekali su za to 10 godina.

Onda su dobili obavještenje kako postoji jedan mali dječak kojeg mogu da usvoje. Sve nade su im bile pale dok nije došao taj poziv. Dijete ima 12 godina a onda su pristali na to i otišli ga upoznati.

Otkrili su o tome dječaku nešto neobično, to je bilo da taj mali dječak Julio nije jedini nego ima još četvero mlađe braće i sestara. Tu je postojao jedan problem a to je bilo da je Julio bio previše star za usvajanje jer svi roditelji žele mlađu djecu.

Julio je bio otvoren prema njima kada su se upoznali a onda im je postavljao razna pitanja te govorio o svojoj porodici. Vidjelo se na njemu kako on voli svoju braću i sestre a Mariela je rekla kako poslije razgovora sa njim se po prvi put osjeća kao da je majka.

Claudio i Mariela su pomislili kako nije u redu razdvojiti tu djecu te su napravili veliku odluku. Odlučili su da osvoje svih petero djece.

Život im se promjenio preko noći a pogotovo što do toga nisu imali niti jedno dijete a sada ih imaju petero. Spremili smo za vas jedan video o njima na kojem se može vidjeti kako su oni jedna velika sretna porodica.

Pogledajte video: