Goca izjavila da ju je prijatelj pokušao silovati – njen muž je imao žestok komentar na tu situaciju

0
21

Poznata pjevačica iz Srbije Goca Tržan je odlučila sa svima podijeliti jedan doživljaj koji je nažalost morala proći. Goca je nekada imala najboljeg prijatelja koji ju je probao silovati, a sama se iznenadila tada. Raša Novaković je njen sadašnjim muž koji je dao svoj žestok komentar na cijelu tu situaciju.

Taj događaj se desio prije neke dvije decenije, a Raša je rekao da bi najradije prebio tog monstruma koji je to pokušao uraditi. Raša je također rekao da mu nikako ne bi ostao dužan i da bi mu pokazao šta on može uraditi. Kada mu je Goca ispričala sve to što joj je se desilo, on je odmah preblijedio i iznervirao se.

– Samo kada bih ga negdje sreo u Srbiji, vidio bi on šta bi mu uradio, bile su riječi Raše za “Informer”. Raša bi u tome slučaju postupio kao pravi muškarac, a niko ne voli takve ljudi koji su pravi manijaci i monstrumi. Nikako ne voli te priče kao što bi neki rekli “Ona je sama sebi kriva, nije se trebala izazovno oblačiti”.

Svi se nadamo da se nešto ovako nikada više neće ponoviti Goci jer joj je cijeli taj događaj ostavio traume koje su nezamislive, a dugo je vremena bila u strahu zbog svega toga. Naravno da to ne bi niti poželjeli nikome drugom da se desi. Goci je krivo što je morala na takav način saznati kakav je taj njen “prijatelj” zapravo kada je skinuo cijelu tu lažnu masku sa lica.

Niko ne zna šta se na kraju s njim desilo, ali je sigurno da ga izbjegava u širokom krugu i da se Goca od tada dobro pazi. Tada je naučila svoju lekciju i ni sama ne zna kako nije mogla vidjeti ranije kakva je ta osoba s kojom se družila.

– Uvijek budite na oprezu, a i sami biste se iznenadili šta neko krije u sebi, bile su riječi Goce.