GLUMICU IZ NAŠE POZNATE SERIJE VJERENIK USTRIJELIO U GLAVU, A POTOM SE UBIO: Evo kako danas ona izgleda- DA NE POVJERUJEŠ (FOTO)

0

Glumica Ivana Penzalović je svima poznata iz humorističke serije Kursadžije a o njenom privatnom životu se skoro ništa nije znalo do 2017. godine kada je postala glavna vijest u svim medijima, i to kao dio crne hronike.

Te godine, u septembru mjesecu njen tadašnji vjerenik, plastični hirurg Srđan Cvetanović je pucao glumici u glavu iz pištolja, a nakon toga je i sebi oduzeo život. Iako je dobila metak u glavu, Ivana je ipak ostala živa, te se nakon operacije koja je trajala nekoliko sati i nakon rehabilitacije poslije nekoliko mjeseci potpuno oporavila, te se vratila svome životu i poslu u pozorištu.

Ivana je , ne tako davno u jednom razgovoru sa novinarima, progovorila o svemu tome, sa distance od 4 godine, te je rekla kako je sada sve to iza nje, i da pokušava da ne razmišlja previše o tome. Ne voli ni da priča o svemu tome jer pokušava da bude fokusirana na sadašnjost, ali i na budućnost i na svoj posao kojeg neizmjerno voli.