Gledala slike sa vjenčanja kada je postala udovica! Na tim slikama je otkrila jedan detalj koji ju je pratio godinama…

0
18
Gledala slike sa vjenčanja kada je postala udovica! Na tim slikama je otkrila jedan detalj koji ju je pratio godinama...
Gledala slike sa vjenčanja kada je postala udovica! Na tim slikama je otkrila jedan detalj koji ju je pratio godinama...

Ema i Justin koji su iz Velike Britanije su bili sretno zaljubljeni a već i prije vjenačanja su imali razne ideje gdje će provesti medeni mjesec. Poslije tolikog planiranja i uživanja, oni nisu znali da to putovanje neće biti isplanirano kako su zamišljali.

Jedno jutro, kada je ona mislila da je sve savršeno, Justin nije tako pokazao. Počeo je galamiti na nju i izmišljati neke stvari koje se nikada nisu dogodile. Poslije sve te galame koja joj nije bila jasna, rekao joj da mora izaći iz sobe.

Pošto je i sama ostala šokirana jer je bila trudna sa njim i već je bio sedmi mjesec njene trudnoće. Izašla je iz sobe i mislila je da je to nešto prolazno te kada malo uzme sebi prostora da će doć sebi te da će nastaviti po starom.

Nije prošlo niti dugo vremena od kako su doktori otkrili da Justin zapravo ima dijagnozu opasnog tumora na mozgu od kojeg nema izlaza. Rekli su mu kako će hemoterapijom i operacijom uspjeti da mu produže život.

Predvidili su mu još dvije godine života poslije toga a Emi je sada tek bilo jasno zašto se onako ponašao. Oboje su ostali u šoku a pored svog tog stresa, Emma je porodila zdravu djevojčicu koju su nazvali Mia.

Taj period je bio kada je trebao da počne liječenje hemoterapijom. Pošto je liječenje bilo naporno i morao je da bude stalno u bolnici, onda je mogao da viđa svoju malu djevojčicu Miu samo preko vikenda.

Poslije četiri mjeseca su doktori primjetili kako se tumor povećao a tada mu je predviđeno da ima još jednu ili dvije sedmice života.Na svu sreću je uspio da doživi rođendan i sljedeći Božić.

U maju je preminuo a onda je ona odlučila da pomaže ljudima koji boluju od iste bolesti te je gledala njihove slike sa vjenčanja. Ema govori kako je već tada mogla primjetiti neke simptome no ipak nije zagledala u to vrijeme a tek sada vidi neke znakove bolesti.