GDJE JE GEJTS DA JE VAKCINIŠE? Poslušajte nevjerovatnih 10 minuta lupanja gluposti doktorice Nade Kostić O KORONI i 5G MREŽI – Cijela nacija joj se smije (VIDEO) – Kreacije Portal
Zanimljivosti

GDJE JE GEJTS DA JE VAKCINIŠE? Poslušajte nevjerovatnih 10 minuta lupanja gluposti doktorice Nade Kostić O KORONI i 5G MREŽI – Cijela nacija joj se smije (VIDEO)

Doktorica Kostić otisla je korak dalje te je na jednom mjestu u samo desetak mkoinuta uspjela da spakuje sve moguće teorije zavjere za koje smo ikada čuli( a možda nist eza sve) u zadnjih par sedmica, miksajući svoja “otkrića” sa pseudonaukom,najobičnijim galsinama i tračevima kao i neprovjerneim informacijama.

Sve je to upakovala u mi koji se sastoji od 5G mreže koju ona naziva “PE GE” , pa od čipovanja, HAARP-a, Bill Gejtsa, Džordža Soroša, jedenja ispečene djece, adenohromom kao sve to zaključno sa vakcinom.

Video koji ćemo vam podijeliti na krju objavila je Facebook stranica “Dnevna doza šarlatana” uz opis:

“U ovih nevjerovatnih deset minuta možete odslušati poslanicu u skupštini Srbije Doktoricu Nadu Kostić. Vjerovatno je da niko ne sramoti ljekarsku profesije kao ova dotična, nesumnjivo je pravi predstavnik zaluđenika sa fejsbuka koje čitate okolo i ne vjerujete šta čitate.” ostatak možete pročitati i vdijeti video  ovdje

 

Oglasi – Advertisement