FOTOGRAFIJE SU JE RAZOTKRILE- Dok svi misle da je ona u Americi, Marija Šerifović se uz BRDO DJEVOJAKA, opušta na ovoj luksuznoj destinaciji (FOTO)

0

Zvezde Granda i dalje trese veliki skandal vezan uz izbacivanje iz takmičenja mlade Vanje Knežević čija je mentorica bila Marija Šerifović, koja je čini se uradila najpametniju stvar pa pobjegla iz Srbije i otišla na odmor. Mnogi su mislili da je ona opet otišla u Ameriku, ali je ipak uhvaćena od strane fotografa na jednoj drugoj, luksuzno destinaciji, te je uslikana kako sjedi u društvu više djevojaka. One su uhvaćene dok su gledale atrakciju – šou fontane, u Dubai molu.

I Marija se kao mentorica našla u centru skandala oko izbacivanja njene takmičarke, pa se i ona bila oglasila povodom cijelog slučaja, a njene riječi su na kraju zahladnile odnose između nje i Jelene. A Marija je rekla ovo:

” Mislim da produkciji nije bila potrebna ova diskvalifikacija, i sada kad mi se čini da ne postoji način da se ovo ispravi, moram da kažem da mi je žao, jer se napravio veliki problem bez nekog velikog razloga. Sve je moglo da se riješi daleko ljepše, lakše, ugodnije, a ne da se izjavljuju grube i teške riječi. Sigurna sam da svi članovi ovog spora imaju makar jedan procenat želje i ideje i razmišljanja i da je sve ovo moglo malo drugačije, da je moglo da se poravna. Ne pokušavam da budem korektna. Kako da budem korektna kada je neko izbacio mog kandidata, sa druge strane kako da ne kažem da je to bilo pogrešno? Da li će neko da se ljuti? Ne znam da li će da se ljuti. Ovo je moja potreba da javno podijelim svoje mišljenje i svoje razmišljanje. Meni je užasno žao što je bilo ko od kolega iz žirija došao u situaciju da se osjeća loše, istovremeno mi je beskrajno žao, ne samo Vanje Knežević, već svih ostalih kandidata koji su, a ja jako dobro znam, šta se između njih priča i govori. Žao mi je.”