FOTO- Uvijek se krio od javnosti, a sa Vesnom Zmijanac ima kćerku: Ovako izgleda Nikolijin otac

0
81

Medijima su uvijek bili zanimljivi životi estradnih zvijezda, kako oni prijašnji, tako i oni sadašnji. Uvijek je bilo popularno pisati o prijašnjim životima zvijezda i takve priče su uvijek privlačile pažnju javnosti. Tako je nekako i sa pjevačicom Vesnom Zmijanac.

Vesna je svojevremeno bila jedna od najpopularnijih pjevačica bivše Jugoslavije koja je pažnju plijenila kako svojim pjevačkim umijećem , tako i izgledom, ali se uvijek nekako trudila da svoj privatni život drži podalje od medija i od javnosti i vrlo često je uspijevala u tome.

Danas je svima poznato da Vesna ima kćerku Nikoliju koja je također krenula majčinim stopama i postala veoma popularna, posebno među mlađom publikom, ali malo ko zna koje Nikolijin otac, koji se i nije medijski eksponirao, mada je bio u vezi sa Vesnom Zmijanac.

Prvi muž Vesne Zmijanac je bio Vlada Jovanović, koji je inače po zanimanju doktor ekonomskih nauka. On je Nikolijin otac, a ovdje možete da vidite i fotografiju iz doba kada se Nikolija tek rodila i dok su Vesna i Vlada još uvijek bili u braku.

Vlada se u vrijeme Vesnine najveće slave nije puno pojavljivao u medijima, već se više bavio naučnim radom, a nakon razvoda od Vesne, ponovo se oženio i dobio dvoje djece u drugome braku i to kćerku Teodoru i sina Luku.

Nikada nije u medijima komentirao svoj brak i vezu sa Vesnom, niti njihove razloge za razvod, a sa druge strane ni Vesna nije nikada ružno govorila o Vladi

Po svemu sudeći, Nikolija i njen otac su u dobrim odnosima, mada je sama Nikolija izjavila da joj otac baš i nije najzadovoljniji sa odabirom njene karijere i nije najsretniji što se bavi pjevanjem i želi da bude dio estrade kao i njena majka.

Danas Nikolijin otac izgleda ovako: