(FOTO) Skandalozna osveta: Janjuševa žena ne gubi vreme, uhvaćena u prisnoj pozi sa drugim muškarcem?! – Kreacije Portal
Novo Zanimljivosti

(FOTO) Skandalozna osveta: Janjuševa žena ne gubi vreme, uhvaćena u prisnoj pozi sa drugim muškarcem?!

Mediji već mjesecima upiru o informacijama o bliskoj vezi vjenčanog Marka Janjuševića i zadrugarke Maje Marinković, a prava bomba bila je njezino priznanje da su zaista u emotivnoj vezi, pa je bila na poligrafskom testu gdje je otkrila sve detalje njihove veze. Reklo bi se da su sada opet zbliženi, a sama Maja kaže da je svjesna da nije u pravu, ali da ne može ići protiv sebe i svojih emocija, pa su ona i Janjuš najčešće teme rasprava za crnim stolom, dok se ime njegove supruge Ene i kći Krune stalno spominje.

 

 

Ono što je izazvalo opći haos je fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama, a na kojoj se navodno vidi Janjuševa supruga Ena, koja izgleda sjedi u krilu nekog momka i izgledaju vrlo intimno. Mnogi komentarišu da je cijela situacija u kojoj se trenutno nalaze, sporazum između Janjuša i njegove supruge, dok mnogi još uvijek ne razumiju kako je moguće da mu je Ena uspjela sve oprostiti i hoće li i ovog puta preći preko svega.

“Jao, bre”  to je samo jedan od komentara, šokirani pratitelji koji su se dosad žalili Janjuševoj supruzi, jer se u toj situaciji našla po ko zna koliko puta, jer, podsjetimo, Janjuš je prvu sezonu napustio zbog Ane Korać, a onda je on bio jako blizak Ivani Šopić i napokon je priznao svoju vezu s Majom Marinković. Sličnost Ene i ove žene na fotografiji je nevjerojatna, no je li to zaista Janjuševa supruga ostaje za vidjeti.

Oglasi – Advertisement