FOTO- Porodila se poznata voditeljica Jovana Jeremić: Sretna mama sija od sreće, a objavila je i svoje prve fotografije sa mužem odmah nakon porođaja

0
134

Voditeljica Jovana Jeremić Milošević porodila se u KBC “Dr Dragiša Mišović” i na svijet donijela kćerkicu Leu.

Jovana je bebu rodila carskim rezom i Lea je na rođenju imala 3 kilograma i 100 grama. I mama i beba se odlično osjećaju, a Jovana je dobila spinalnu anesteziju, tako da je sve vrijeme bila svjesna porođaja.

Sama Jovana je za medije izjavila da želi da se zahvali cijelom timu koji je radio na njenom porođaju,kao i cijelom osoblju bolnice u kojoj je porođaj obavljen. Jelena je rekla da je presretna što je postala majka, a da mala Lea za sada ne prestaje da plače i Jelena je sigurna da će beba biti orator na majku. Poručila je svim budućim trudnicama da se nikako ne trebaju bojati carskog reza, iako je oporavak malo duži.

Jovana je objavila i prvu fotografiju nakon porođaja, a armija fanova čestitala je ponosnoj mami i poželjela sreću i roditeljima, a posebno maloj Lei!

Jovana Jeremić je srpska voditeljica koja je popularnost stekla vodeći rijaliti šou Parovi. Rođena je 25. oktobra 1990. godine u Ljigu. Živi i radi u Beogradu

Jovana je visoka 164 cm, a teška 53 kg. Voli da kuha. Liniju održava tako što redovno trenira. Rekla je da je ostvarila saradnju sa brendom Victoria’s Secret i da jedino ona i Jelena Krunić promovišu njihove modele u Srbiji. Mašta da prošeta modnom pistom kao Viktorijin anđeo i da nosi bijela krila i zlatni kostim. Privatno najviše voli crni čipkani veš.

Za sebe kaže da je porodična žena i da bi u narednih 15 godina voljela da rodi još jedno ili dvoje djece.