FOTO- Nismo znali da i ona to umije: Milica Todorović svojim seksi fotografijama u toplesu zavrtila pamet svim svojim fanovima

0
137

Ljeto je pri samome kraju i stoga je normalno da mnoge zvijezde estrade hvataju zadnje trenutke i šanse da se još malo baškare po plažama i bazenima, a samim time i da oduševljavaju svoje fanove fotografijama na društvenim mrežama.

Ide jesen, a sa jeseni kreću i veći poslovi, pa se moraju još malo napuniti baterije. To je itkako vidljivo po Instagramu i Facebooku gdje su zvijezde estrade nevjerovatno aktivne, skoro kao da se utrkuju ko će napraviti provokativnije fotografije i tako dovesti na vrhunac uzbuđenja svoje fanove, a i sve ostale.

Milica Todorović važi za jednu od najtalentovanijih mladih folk pjevačica i do sada baš i nije bila pretjerano sklona da svojim izazovnim fotografijama budi maštu svojih fanova, ali izgleda da je i ona odlučila da nešto promjeni u svome izražaju.

Mada se o njoj najčešće pisalo u vezi njenih pjevačkih sposobnosti i njenih pjesama, kao i  njenom ljubavnom životu, ovoga puta Milica je podigla internet na noga sa svojim veoma seksi i izazovnim fotografijama koje je načinila na jednom bazenu u minijaturnom bikiniju.

Bazen se nalazi na krovu neke zgrade, a Milica je sasvim sama u njemu.

Milica Todorović u poslednjim danima avgusta uživa u Budvi, gde je maksimalno iskoristila sunčane dane za kupanje u moru i bazenu, a i obožavaoce je obradovala golišavim fotografijama.

Milica je očito uživala u bazenu, na krovu jedne zgrade, gdje je u jednome trenutku skinula gornji dio kupaćeg kostima i u toplesu se prepustila uživanju i fotoaparatu

Prvo je obavjestila sve fanove kako je divno kada imaš bazen samo za sebe, pa pokazala seksi stražnjicu u tangicama od bikinija.

Do sada se Milica nije pretjerano upuštala u ovakve avanture sa fotografijama, a kako su ove fotografije ispale, izgleda da je trebala i prije da počne to da radi.

U svakom slučaju, ove su fotografije više nego dovoljne da muškarcima i te kako zagolica maštu svojim oblinama.